Pro koho je určeno: pro zubní lékaře/lékařky – lektory stomatologických fakult v ČR, kteří mají minimálně 3 roky praxe v oboru, věnují se vědě a výuce s předpokladem, že se v budoucnu budou věnovat další akademické kariéře.

Proč: Už delší dobu vnímáme rozpojenost akademického a praktického prostředí, přemýšlíme o tom, jak dosáhnout opětovného přibližování. Účast ve vzdělávacím programu je výrazem naší podpory a poděkování za dosavadní činnost a vytrvalost měnit věci v akademické sféře.

Co je Curriculum ČADE:  Postgraduální vzdělávací program Curriculum ČADE je 8 dvoudenních (pátek-sobota), na sebe navazujících kurzů na daná témata s důrazem na interdisciplinární spolupráci a plánování stomatologické terapie. Klade za cíl naučit účastníky plánovat komplexní interdisciplinární péči. Důraz je na pochopení potřeb různých oborů zubního lékařství.
 

Podmínky pro uchazeče o stipendium Curriculum ČADE z akademické sféry:

  • 3 roky praxe v oboru
  • Působiště na stomatologické klinice v ČR
  • Zaslání CV včetně publikační činnosti
  • Motivační dopis – Jakou plánujete svou další kariéru v akademickém prostředí? Jak se vaše zaměření dotýká dentální estetiky? Vyzdvihněte svou publikační a vědeckou činnost.
  • Ze zaslaných přihlášek vybere výbor ČADE nejméně 3 uchazeče, kteří budou pozváni na pohovor (může být osobně i online)
  • 1 uchazeč získá místo ve vzdělávacím programu Curriculum ČADE se začátkem leden 2024 (8 kurzů v hodnotě 208.000 Kč), další mohou být pozváni na setkání Certifikovaných členů Curriculum Refresh (12.-13. ledna 2024)
 
Přihlášku včetně všech příloh prosím zašlete na info@czade.cz nejpozději do 16.10.2023